Actueel

Hoogwaardige kantoorruimte aan de Turfmarkt 244 te 's-Gravenhage beschikbaar

Lees meer

Wordt u onze nieuwe buren? Koninginnegracht 14 te Den Haag

Lees meer

Verhuurd: Koninginnegracht 29 te Den Haag

Lees meer
1001779_Banner-Naar-Woningaanbod.png
NRVT RICS VastgoedCert NVM BOG
header
Terug naar de homepage
1033019_sleutels-zoeken-met-tigtag.jpg

Koop

Jacobus Recourt Bedrijfsmakelaars is de professionele bedrijfsmakelaar van Den Haag en omstreken. Met onze vele jaren deskundigheid zijn wij de specialist in aankoop van bedrijfspanden, winkelruimtes en kantoorruimtes.

Door gezamenlijk uw wensen goed in kaart te brengen, creëren we de ideale uitgangssituatie voor het perfecte pand voor u. Met transparantie en helderheid zorgen we ervoor dat we zo efficiënt en effectief mogelijk voor u aan de slag gaan. Zodra we een juiste selectie hebben kunnen maken en u een weloverwogen besluit heeft kunnen nemen starten wij de onderhandeling voor u. Zodra we het eens zijn met de aanbieder, verzorgen wij al het papierwerk en kunt u spoedig uw nieuwe pand betrekken.


Verkoop

Jacobus Recourt Bedrijfsmakelaars in de regio Den Haag is de specialist in verkoop van bedrijfs onroerend goed. Wij adviseren en begeleiden u volledig in het verkooptraject. Onze adviseurs kennen Den Haag en omstreken als geen ander.

Wij zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op regionaal niveau, maar kunnen dit ook afzetten tegen landelijke informatie. Zo krijgt u een breed inzicht in de markt en kunt u de mogelijkheden voor de verkoop van uw bedrijfs onroerend goed gedegen afwegen. 

Bij Jacobus Recourt bent u voor de aankoop/verkoop van uw bedrijfs onroerend goed aan het juiste adres.

Neem vrijblijvend contact met ons op via de contact pagina of bel 070 364 6801