Actueel

Hoogwaardige kantoorruimte aan de Turfmarkt 244 te 's-Gravenhage beschikbaar

Lees meer

Wordt u onze nieuwe buren? Koninginnegracht 14 te Den Haag

Lees meer

Verhuurd: Koninginnegracht 29 te Den Haag

Lees meer

Nieuw in de verhuur! Surinamestraat 23 te Den Haag

Lees meer
1001779_Banner-Naar-Woningaanbod.png
NRVT RICS VastgoedCert NVM BOG
header
Terug naar de homepage
1033017_Hand-met-sleutels.jpg

Huur

Zoekt u een kantoor, winkel of bedrijfsruimte om te huren in de omgeving Den Haag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Jacobus Recourt bedrijfsmakelaars is de specialist in de verhuur en verkoop van bedrijfspanden, bedrijfsruimtes, kantoren en winkelruimtes. Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar het bedrijfspand dat perfect bij uw business past.

U kunt op onze website gratis en gemakkelijk in ons assortiment zoeken. Wij bieden objecten aan in de regio Haaglanden. Het vinden van het ideale pand op een fraaie locatie is niet altijd even eenvoudig. Daarom is het prettig om tijdens uw zoektocht geholpen te worden door een ervaren partij, die speciaal voor u en uw bedrijf de perfecte bedrijfslocatie kan vinden. Jacobus Recourt is, mede dankzij het uitgebreide aanbod en de jarenlange ervaring, de perfecte partij om u hierin verder te helpen. 


Verhuur

Bij de verhuur van uw bedrijfs, kantoor of winkelpand is het essentieel dat u samenwerkt met een ervaren partij die goed op de hoogte is van de snel ontwikkelende vastgoedmarkt. Deze partij moet ook nog eens de juiste doelgroep weten te bereiken en op een goede manier uw pand kunnen presenteren. 
Jacobus Recourt Bedrijfsmakelaars is de specialist op het gebied van verhuur in de omgeving Den Haag. Wij realiseren jaarlijks de verhuur van vele tientallen kantoorruimtes, bedrijfspanden en winkelruimtes. 

Wilt u een bedrijfsruimte, kantoorruimte of een winkelpand huren/ verhuren in de omgeving Den Haag? Wij horen graag van u via onze contactpagina of bel 070 364 6801, zodat wij met u een vrijblijvende afspraak kunnen maken.