Actueel

Hoogwaardige kantoorruimte aan de Turfmarkt 244 te 's-Gravenhage beschikbaar

Lees meer

Wordt u onze nieuwe buren? Koninginnegracht 14 te Den Haag

Lees meer

Verhuurd: Koninginnegracht 29 te Den Haag

Lees meer

Nieuw in de verhuur! Surinamestraat 23 te Den Haag

Lees meer
1001779_Banner-Naar-Woningaanbod.png
NRVT RICS VastgoedCert NVM BOG
header
Terug naar de homepage

Over ons

1033022_P1070712-x.jpg

Bedrijfsmakelaardij is een vak apart.

Jacobus Recourt Bedrijfsmakelaars is de specialist in bedrijfhuisvestiging.

Eigenaren en huurders van vastgoed stellen terecht groot belang in kwaliteitsbehoud van gebouw en de omgeving. En wat voor u belangrijk is, vinden wij net zo vanzelfsprekend. Uitstekende service vinden wij heel gewoon.

Jacobus Recourt bedrijfsmakelaars weten als geen ander dat huisvesting van uw bedrijf een belangrijke kostenpost is. Logisch dus dat u als ondernemer of als verantwoordelijke voor huisvesting heel goed nadenkt over een nieuw onderkomen. Dat begint al bij de locatie: hoe belangrijk is goede ontsluiting? Wordt het een bedrijvenpark of een kantoor nabij het centrum? En wat voor pand: een verzamelgebouw of een eigen kantoor? Nieuw of bestaand? Koop of huur? En hoeveel ruimte in de breedste zin van het woord, rekening houdend met uw groeiambities? Het zijn slechts enkele aandachtpunten die allemaal in elkaar moeten grijpen en die uiteindelijk in belangrijke mate het succes van de onderneming bepalen. Het is immers de uitvalsbasis van uw organisatie.

Het spreekt voor zich dat u meer dan goede begeleiding wenst bij een dergelijk huisvestingsvraagstuk. Gelukkig kunt u terecht bij Jacobus Recourt Bedrijfsmakelaars. Wij zijn zelf ondernemers die zich hebben toegelegd op bedrijfsvestiging. Dat daar meer bij komt kijken dan een mooi pand, weet u ook wel. Huisvesting is immers geen zaak op zichzelf.

Bij Jacobus Recourt Bedrijfsmakelaars bent u aan het juiste adres. Maak vrijblijvend een afspraak of kom langs op ons kantoor.


Koninginnegracht 14K

2514 AA  DEN HAAG

070-3646801