Actueel

Hoogwaardige kantoorruimte aan de Turfmarkt 244 te 's-Gravenhage beschikbaar

Lees meer

Wordt u onze nieuwe buren? Koninginnegracht 14 te Den Haag

Lees meer

Verhuurd: Koninginnegracht 29 te Den Haag

Lees meer

Nieuw in de verhuur! Surinamestraat 23 te Den Haag

Lees meer
1001779_Banner-Naar-Woningaanbod.png
NRVT RICS VastgoedCert NVM BOG
header
Terug naar de homepage

Diensten

1032959_Handenschudden-smal.jpg

Jacobus Recourt Bedrijfsmakelaars is een vastgoedorganisatie die gedurende haar bestaan van ruim 70 jaar in verschillende deelmarkten heeft geopereerd. Het succes van de onderneming heeft altijd gelegen in een meersporenbeleid binnen de vastgoedmarkt en persoonlijke aandacht. Wij verlenen meerdere diensten. Van huur tot verhuur, koop tot verkoop, taxaties en beleggingen.

Jacobus Recourt Bedrijfsmakelaars is een zelfstandig bedrijf binnen Jacobus Recourt en heeft op 1 augustus het certificaat 'Regulated by RICS' verkregen. Dit certificaat garandeert dat Jacobus Recourt Bedrijfsmakelaars de strikte gedragscode van de RICS hanteert en de hoogste professionele en ethische normen nastreeft.

RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors) is een van de meest toonaangevende regelgevende instanties ter wereld, die op onafhankelijke wijze en in het algemeen belang van de gehele vastgoedsector haar opinie uitdraagt. Vanuit de basis waarin kwaliteit en integriteit als hoogste goed gelden, worden zo normen gesteld, adviezen geleverd en arbitragezaken gevoerd.